Rygtemøllen svirrer, og ingen vil afkræfte, at Jonas Dal er på vej til Esbjerg.

Er Jonas Dal på vej til Esbjerg?

Flere medier skriver i dag, at Hobro IK-træner Jonas Dal er på vej til Esbjerg. Hverken træner eller sportschef vil be- eller afkræfte. Spillerne har intet hørt.

Rygtemøllen svirrer gevaldigt, efter flere medier i dag kan fortælle, at kun superligatræner Jonas Dals personlige vilkår mangler at falde på plads, inden Dal skifter postnummer 9500 Hobro ud med 6700 Esbjerg.

Eb.dk går her til eftermiddag så langt, at de afviser Jonas Dals egen forklaring, når han siger, at han ikke har kontakt til Esbjerg, der mangler en ny cheftræner som erstatning for vikaren Michael Pedersen.

Dal skulle ifølge eb.dk være så langt i forhandlingerne, at kun kontraktens længde og hans personlige vilkår mangler at falde på plads, inden skiftet er en realitet.

Hobro IK skulle være parat til at afgive cheftræneren før tid, men det er ikke lykkedes os at få det bekræftet fra klubben.

Ingen i Hobro IK vil tale om det eventuelle trænerskifte, og sportschef Jens Hammer Sørensen og Jonas Dal vender ikke tilbage på vores henvendelser.

Ifølge TV2 Nords oplysninger, er det eventuelle trænerskifte dukket op ud af den blå luft og har end ikke været diskuteret blandt spillerne til dagens træning.

- Overordnet kan jeg sige, at vi mærker stor interesse for de spillere, der gør det godt, men også for vores træner, sagde Hobro-sportschef Jens Hammer til tv3sport.dk tidligere i dag.

Sportschefen kan hverken be- eller afkræfte om Jonas Dal skulle være på vej videre.

- Vi har kontrakt med Jonas frem til sommeren 2016, og den både tror og håber jeg kan fuldføres, sagde Jens Hammer til tv3sport.dk.