Erkender endnu et seksuelt overgreb

39-årig mand fra Koldby har erkendt endnu en sigtelse om seksuelt overgreb. Det drejer sig om endnu en 10-årig pige, som er veninde til den pige, han for kort tid indrømmede at have forgrebet sig på. Han er også sigtet for blufærdighedskrænkelser over for en otte årige pige, men det afviser han.

En 39-årig mand fra Koldby har erkendt endnu et forhold om anden kønslig omgængelse end samleje.

I sidste uge kom det frem, at han havde indrømmet over for politiet, at han havde forgrebet sig på en 10-årig pige fra lokalområdet. Denne gang drejer det sig også om en 10-årig pige fra lokalområdet.

Det fortæller Erik Krogh Pedersen fra Midt- og Vestjyllands Politi til TV2/NORD.

Midt- og Vestjyllands Politi kom på sporet af sagen den 30. december sidste år.

Faren til den 10-årige pige, som den 39-årige først indrømmede at have forgrebet sig på, opsøgte manden på hans adresse for at konfrontere ham. Det kom til håndgemæng og klammeri, hvorefter politiet blev tilkaldt.

Pigen er en veninde til den 10-årige pige, som manden i første omgang erkendte at have forgrebet sig på.

Udover sigtelserne for overgrebene for de to 10-årige piger, er manden også sigtet for blufærdighedskrænkelse over for en otte årig pige, men det nægter han. Den otte årige pige er også fra lokalområdet og er en bekendt til mandens familie.

Midt- og Vestjyllands politi efterforsker stadigvæk sagen og kan ikke afvise, at der kan komme flere sigtelser mod manden.