LIGE NU:

Etårig chihuahua stjålet efter indbrud i lejlighed

En person brød tirsdag aften ind i en lejlighed i Sæby og stjal en hund af racen chihuahua. Hunden er igen tilbage hos ejeren.

En etårig chihuahua blev tirsdag aften stjålet fra en lejlighed i Sæby. Hunden er igen tilbage hos ejeren.

Hunden blev stjålet mellem klokken 18.00 og 18.30, mens Kean Albertsen, der passede sin ekskærestes hund, i kort tid var væk fra lejligheden på Frederikshavnsvej 7 i Sæby. I mellemtiden havde en person fundet ekstranøglen til huset, låst døren op og taget chihuahuaen.

- Det er min ekskærestes hund, som jeg passede. Det er ufatteligt trist. Det er jo ens kæreste eje. Min datter er tre måneder, og hun skulle have vokset op sammen med hunden, sagde Kean Albertsen til TV2 Nord, før hun var kommet tilbage.

Da Kean Albertsen forlod lejlighed, låste han døren, gik sig en tur og regnede med, at alt ville være normalt, da han kom tilbage - men det var det ikke.

Da han kom tilbage en halv time senere, kunne han se, at hoveddøren stod pivåben. Han så efterfølgende, at ekstranøglen til døren var væk. Ifølge Kean Albertsen var det kun ham, som vidste, hvor den lå.

Og da han så trådte ind i lejligheden, blev hans værste frygt bekræftet. Hunden var væk, og det eneste spor af ham var en tom hundekurv og en løs hundesnor.

Der blev ikke stjålet andet end hunden, og der er derfor formentlig tale om en gerningsmand, der er gået målrettet efter hunden.

"Star" blev onsdag eftermiddag afleveret til en person i Frederikshavn, efter en person havde forsøgt at få en dusør for hunden. Han er nu tilbage ved sin ejer.