LIGE NU:

Europamester: Jeg slår Bruun

Den nordjyske bokser Kasper Bruun er ankommet til Milano, hvor han lørdag skal bokse karrierens vigtigste kamp.

Når Kasper Bruun lørdag går i ringen i kampen om EM-titlen i letweltervægt bliver det boksekarrierens højdepunkt.

Torsdag begyndte lidt af EM-cirkusset for Bruun, da han ankom til Italien og deltog i det officielle pressemøde forud for kampen.

Her stod han første gang ansigt til ansigt med sin modstander, den italienske europamester Michele Di Rocco. Italieneren er udråbt som favorit, og den rolle tager han gerne på sig.

- Jeg er sikker på, at jeg slår Kasper Bruun, sagde han ved pressemødet.

Di Rocco vil dog ikke undervurdere sin modstander.

- Kasper Bruun er ikke en modstander, man skal undervurdere. Jeg undervurderer ingen, siger Di Rocco, som øjner muligheder for flere titler, hvis han slår nordjyden lørdag.

De italienske journalister interesserede sig på pressemødet for Kasper Bruuns form. Idet danskeren egentlig havde indstillet karrieren for at satse på tømrerfirma og familieliv blev der stillet spørgsmålstegn ved, om han nu også er klar til titelkamp.

- Hvis de har tvivlen på min form, får de i hvert fald en stor overraskelse, når jeg kommer op i ringen, siger Kasper Bruun.

Han sagde ligeledes på pressemødet, at han har står respekt for italienske boksere, men ata han føler sig klar til kampen og i stand til at slå Michele Di Rocco.