Europas største pizzeria ligger i Hirtshals

Foto: TV2/Nord

Europas største pizzeria er i Hirtshals, eller rettere på Color Lines hurtigfærge, der sejler mellem Hirtsahls og Kristiansand.

Færge er lige indsat, igen, efter en kæmpe ombygning blandt andet med den store pizzarestaurant, hvor der er plads til 450 gæster.

- Vores research viser, at der ikke findes større pizzarestauranter i Europa, siger adm. direktør hos Color Line, Henrik Renneberg, som tilføjer, at ombygningen er gennemført ved at udvide skibet med et ekstra modul agter på dæk 7 og 8.

Restauranten er leveret og monteret som en samlet del. Modulet blev bygget, mens skibet var i rute og blev monteret i løbet af blot en måned på værftet STX Europe i Helsinki.

Udover restaurantdelen er der samtidig også blevet bygget 24 nye besætningskabiner på skibet.
Samtidig har nordjyske leverandører hjulpet Color Line med at udvikle en speciallavet containerløsning til transport og opbevaring af pizzaer fra Color Lines centralkøkken og om bord på skibet.
 
- Pizzarestauranten appellerer i særlig grad til børnefamilierne, og derfor er skibets legeområde samtidig blevet udvidet og flyttet tættere på, så det nu ligger lige ved den nye restaurant. Dermed kan børnene nu lege tæt på det sted, hvor resten af familien befinder sig, fortæller Henrik Renneberg
 
Hele ombygningen har kostet 100 millioner kroner.

Forsiden lige nu