LIGE NU:

Få cyklen pumpet ved bussen

Ved busterminalen i Sæby kan man nu benytte sig af en elektrisk cykelpumpe, så man kan stille cyklen med hårdtpumpede dæk fra sig og tage bussen.

Det er op ad bakke, når cyklen har for lidt luft i slangerne. Cyklen bliver tung at træde og man punkterer let. En ny elektrisk cykelpumpe ved busterminalen i Sæby skal gøre det lettere og sjovere at være cyklist i byen.

Frederikshavn Kommune vil have flere op i pedalerne på de korte ture i kommunens største byer - og både store og små initiativer skal være med til at lokke nye cyklister ud over kantstenen.

- Vi skal vise, at cyklisterne tæller og servicere dem godt. Der skal gode cykelstier til men sikkerhed, parkering, fleksibilitet og lettilgængelige cykelpumper er også en del af indsatspakken, siger Finn Rasmussen, projektleder for cykelprojektet i Frederikshavn Kommune.

Den nye elektriske cykelpumpe ved Sæby Busterminal er sat op ved siden af kiosken, som mange passerer til og fra arbejde og fritidsaktiviteter hver eneste dag og står til fri afbenyttelse døgnet rundt.

Cykelpumpen er opsat af Frederikshavn Kommune med støtte fra Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.