Få pulsen op med TV2 Nord: Morgengymnastik starter klokken 11.00 på Salto

Morgengymnastikken starter i dag klokken 11.00 på TV2 Nord Salto og tv2nord.dk, og hvis du gerne vil i gang med det samme, eller tage turen senere, kan du finde dagens omgang morgengymnastik nederst i artiklen.

Stod du klar i træningstøjet klokken 9.00 foran Salto, blot for at finde ud af, at dagens morgengymnastik ikke kom? Det beklager vi!

Den nye måde at sende nyheder over Salto på er også stadig ny for os, og der sker uundgåeligt lidt fejl i indkøringsperioden.

I skal selvfølgelig ikke snydes på vores bekostning, og vi sender i stedet dagens morgengymnastik klokken 11.00 på TV2 Nord Salto og tv2nord.dk.

Efter Nordjyllands nedlukning valgte TV2 Nord i samarbejde med DGI Nordjylland at bringe idrætsaktiviteterne direkte hjem til nordjyderne på en corona-venlig måde. Og trods den snarlige genåbning, fortsætter morgengymnastikken stadig frem til 3. december.

Morgengymnastikken varer cirka 15 minutter, og vil blandt andet fokusere på udstrækning, træning af ryg og mave samt på at få pulsen op.

Alle kan være med, og det kræver ikke særligt udstyr for at være med.

Så kom og hver med på TV2 Nord Salto og tv2nord.dk hver morgen klokken 9.00, når vi sammen starter dagen ud med en frisk omgang morgengymnastik.

 

Seneste nyt

fra Nordjylland