LIGE NU:

Faarup måtte nøjes med 30. plads

Den nordjyske OL-skiløber Christoffer Faarup fra Hobro var 20. bedst efter styrtløbet i kombinationskonkurrencen, men i slalom kiksede det.

Hobro-løberen sluttede sin første OL-konkurrence med en samlet 30. plads efter slalom konkurrencen. Den olympiske kombinationskonkurrence var Christoffer Faarups første start ved OL i Sydkorea.

Han beviste igen, at han er bedst i fartkonkurrencerne med en fin placering i styrtløbet. I den efterfølgende slalom fik han derimod problemer, som gjorde, at han ikke kunne forsvare den flotte placering fra styrtløbet.

Efter en aggressiv start lavede han en fejl, der var tæt på at koste ham en port. Han genvandt kontrollen over skiene i tide, men mistede så meget fart, at han kom i mål i en tid, der var mere end otte sekunder langsommere end de bedste.

Faarup var dog langt fra den eneste, der havde problemer med den hårde og isede slalompiste, hvor en lang række udøvere måtte udgå.

I topstriden levede Marcel Hirscher fra Østrig op til favoritværdigheden og vandt karrierens første OL-guldmedalje.

Med afviklingen af kombinationskonkurrencen lykkedes det endelig at få taget hul på alpindisciplinerne, efter at hård vind udsatte flere konkurrencer på OL's første dage.