LIGE NU:

Fængslede i Harken-røveri

I al hemmelighed har Nordjyllands Politi anholdt og fået varetægtsfængslet flere formodede gerningsmænd til et groft røveri af et ældre ægtepar i Harken i Vendsyssel for 12 dage siden. Det erfarer TV2 Nord i dag.

Ved grundlovsforhør for dobbelt lukkede døre ved retten i Hjørring i fredags er flere personer blevet varetægtsfængslet og sigtet for et såkaldt hjemmerøveri af et ældre ægtepar i Harken lidt syd for Hjørring. Det har flere fortrolige kilder oplyst til TV2/Nord.

Fire maskerede mænd trængte torsdag aften den 7. februar ind i det ældre ægtepars hus. Røverne var bevæbnede med knive, en pistol og en nedstryger. De truede sig til et udbytte på 3.000 kroner.

Nordjyllands Politi har gennem afhøringer og tekniske undersøgelser fået flere spor, men af hensyn til den videre efterforskning har politiet hele tiden været meget sparsom med oplysninger.

Nordjyllands Politi vil hverken be- eller afkræfte TV2/NORD?s oplysninger. Lederen af politistationen i Hjørring, Poul Severinsen, har ingen kommentarer overhovedet.

Det er uvist i hvor lang tid de fængslede skal sidde i varetægt.