00:40

1 af 2

Fængslet efter stikkeri med saks

Efter grundlovsforhør er en 46-årig kvinde med thailandsk baggrund blevet varetægtsfængslet i surrogat i fire uger. Hun er sigtet for at have stukket sin eksmand med en saks.

En 46-årig kvinde med thailandsk baggrund har været i grundlovsforhør og er blevet varetægtsfængslet i fire uger i surrogat, som hun skal tilbringe på Brønderslev Psykiatriske Sygehus efter et skænderi med hendes 48-årige eksmand, som endte med at hun angiveligt stak manden med en saks. Hun har i lang tid været under tilsyn af kriminalforsorgen samt psykiatrien.

Skænderiet handlede om, hvem der ejer en lejlighed på Grønnegade i Sæby, samt hvem, der skulle sove på sofaen. Den 46-årige kvinde sparkede den 48-årige mand i bagdelen, hvorefter han slog hende med en knyttet hånd i maven. Så greb kvinden en 25 cm saks, men hun nægter at have stukket manden med den. Hun siger, at hun holdte den åben om hans nakke.
Alligevel har politiet fundet adskillige blodpletter i lejligheden.
En retslæge har fundet et snitsår på højre side af mandens hals, samt afværgelæsioner på underarmen. Hans lillefinger er der også blevet klippet i.

Da dommeren spurgte, om hun ville afsone varetægtsfængslingen i fængsel eller i psykiatrien, sagde kvinden blot "fucking dommer."

Kvinden blev dømt for voldeligt overfald for to år siden.