Familieejet ismejeri fra Thisted solgt til kapitalfond

Polar Is og Bravissimo, der hidtil har været ejet af Mejergigaarden A/S fra Thisted, bliver overtaget af kapitalfonden Erhvervsinvest, som ser vækstmuligheder i Skandinavien og Nordeuropa.

Når du fremover sætter tænderne i en Isbåd eller en Kæmpe Eskimo fra Polar Is, går pengene til kapitalfonden Erhvervsinvest, der netop har indgået en aftale om køb af Mejerigaarden A/S fra Thisted.

Erhvervsinvest sætter sig på 90 procent af ejerskabet, og målet er at opnå et stigende salg i det øvrige Skandinavien og Nordeuropa.

Mejerigaarden blev grundlagt i 1933, og en epoke som familieejet virksomhed slutter nu. Men på vegne af familien ser bestyrelsesformand Finn Vammen Sørensen positivt på fremtiden for virksomhedens 145 ansatte, der står bag mærkerne Polar IS og Bravissimo Is.

- Mejerigaarden har været ejet af familien Sørensen gennem tre generationer og salget af Mejerigaarden har derfor været en svær beslutning. Vi er dog overbevist om, at vi med salget til Erhvervsinvest har fundet den helt rigtige ejer, som vil videreføre virksomhedens traditioner og samtidig stille kompetencer og kapital til rådighed for den fortsatte vækst og ekspansion inden for virksomhedens forretningsområder, siger Finn Vammen Sørensen.
/ritzau/