Fanduls og Frederikshavn sænkede AaB

Frederikshavn White Hawks har et godt tag på AaB på hjemmebane. Holdet vandt det nordjyske lokalopgør med 6-3.

Vjacelavs Fanduls blev den store helt for Frederikshavn White Hawks, da han scorede de tre sidste mål i kampen.

AaB startede bedst. Ronny Larsen bragte gæsterne foran med 1-0. Frederikshavn fik udlignet til 1-1, som var stillingen efter 1. periode i et intens lokalopgør med stor fight på begge hold.

I 2. periode kom Frederikshavn foran med 2-1 på mål af Mike Grey i en situation, hvor AaB'erne mente, at Grey skøjtede for tidligt ind på isen fra udskiftningsboksen.

AaBs voldsomme protester hjalp ikke. Frederikshavn var i front. AaB fik udlignet, men Frederikshavn kom foran med 3-2. Igen fik AaB udlignet til 3-3, men så tog Fanduls over. 4-3 scoringen i 2. periode, og hjemmeholdet lugtede overraskelsen.

AaB pressede voldsomt for en udligning i 3. periode. Gæsterne havde flere overtals situationer, og Frederikshavn overlevede også en tre mod fem undertalssituation. Fandul øgede til 5-3 og mod slutningen 6-3 til en fortjent sejr til Frederikshavn.