LIGE NU:

Fans kritiserer ny ishockey-hal

Frederikshavn White Hawks' nye hjemmebane er blot en måned gammel, men den nye hjemmebane møder stor kritik hos klubbens fans.

Den 6. december blev den nye Scanel Hockey Arena taget i brug af de lokale ishockey-helte fra Frederikshavn White Hawks. Den gang investerede man flere millioner kroner i at optimere den eksisterende arena, men her en måned efter, så møder den nye hjemmebane kritik.

Lørdag spillede Frederikshavn White Hawks hjemmekamp mod lokalrivalerne fra Aalborg Pirates, og her havde hele 3024 tilskuere valgt at se kampen live, men ikke alle kunne se isen.

På Kanal Frederikshavn har de samlet et udpluk af reaktioner fra utilfredse fans, der havde dårlige oplevelser til kampen.

- Det er jo en kæmpe skandale, at vi står med en ny hal, vi alle havde set frem til blev med bedre forhold. Nu viser det sig, at forholdene (udsynsmæssigt) er ringere end den gamle, mener Michael Petersen.

- Hallens indretning spillede total fallit, siger Henrik Højmark.

- Parodi med den hal. Rystende, at der har været menneskehjerner inde over, slutter Mads Hundborg.

De mange klager fik i dag ledelsen i Elite Nord Frederikshavn til at sende en pressemeddelelse ud, hvor de forholder sig til kritikken.

- Ledelsen i Elite Nord Frederikshavn er naturligvis opmærksomme på kritikken omkring udsynsforholdene i den nye hal. Vi har fået mange anerkendelser og ros for den nye hal fra utrolige mange mennesker, fans, sponsorer mv. og er naturligvis ked af den negative omtale omkring manglende udsyn.

- Vi er fuldt ud opmærksom på problemet med færre ståpladser på langsiden og vi har hele tiden sagt at vi vil evaluere på hallen efter sæsonen.(?) Det har ikke været muligt at efterkommer alle ønsker ud fra de økonomiske rammer, som byggeriet kostede, men vi vil naturligvis arbejde for at forholdene bliver mere optimale for alle.

- I den gamle hal var udsynet meget dårligt, når vi rundede omkring 1500 tilskuere, og dette tal er nu forøget til omkring 2500 tilskuere. Vi er opmærksomme på, at udsynet ikke har været optimalt for alle til lørdagens kamp mod Aalborg, hvor der var over 3000 tilskuere, og det tager vi naturligvis til efterretning. Der vil blive arbejdet på forskellige løsningsforslag frem mod næste sæson, for at gøre disse forhold endnu bedre, men vi opfordrer dog alle til at give os lidt ?spillerum? og anerkende, at vi trods alt har fået en hal som er meget bedre end før, slutter Elite Nord Frederikshavn.