Kasper Jepsen endte i koma efter have indtaget stoffet fantasy. Foto: Mona Jepsen - Facebook

Fantasy sender ung mand i koma

En forfærdelig historie har fået en lykkelig udgang, efter en ung mand søndag morgen blev fundet livløs i Hobros natteliv.

Et desperat indlæg på Facebook søndag formiddag fik næsten 10.000 nordjyder til tasterne. En desperat mor efterlyste vidner, som kunne forklare, hvorfor hendes søn i løbet af natten til søndag var endt i respirator på Aalborg Sygehus.

Kasper Jepsen blev fundet om natten i Hobro - liggende ved siden af sin knallert med svag vejrtrækning. En ukendt ung mand fik tilkaldt en ambulance, og gerningen var med til at redde Kaspers liv, for hans vejrtrækning stoppede kort efter.

Søndag tidligt blev Mona og Jens Jepsen kaldt til hospitalet, hvor ingen kunne fortælle dem, hvorfor deres søn var indlagt og ude af stand til at trække vejret selv. Derfor udsendte hun et billede af sin søn i hospitalssengen på det sociale medie Facebook, hvortil hun skrev:

- Er der nogen, som kan bidrage med oplysninger om, hvad der skete i nat med vores søn Kasper Jepsen, så ring eller skriv, lød hendes desperate opslag.

Opslaget gik viralt og blev søndag delt af omkring 9.000 mennesker, og der er siden kommet mere klarhed over forløbet.

Det viser sig ifølge Mona Jepsen, at sønnen har indtaget stoffet fantasy og efterfølgende er faldet om.

Den værste oplevelse

Kasper Jepsen blevtaget ud af respirator ved middagstid søndag, og ved 14-tiden i går kunne Mona Jepsen opdatere Facebook-opslaget med beskeden:

'Kasper er endelig vågnet og har det efter omstændighederne godt. Tusind tak til jer allesammen for jeres hilsener. Det har været den værste oplevelse, forældre kunne få. Håber det aldrig sker for andre.'

- Tårerne triller ned af kinderne, da det viser sig, at Kasper er OK og fungerer normalt. Der findes ikke noget værre end at se sin søn ligge komplet hjælpeløs tilkoblet en maskine, som styrer hans liv i seks timer, fortæller Mona Jepsen.

Kasper er nu hjemme igen i god behold, men han er ifølge sin mor rystet og rørt over alle de mennesker, som har ventet med længsel på, at han kom til sig selv igen.