LIGE NU:

Fartklub kan give skattesmæk

Sagen om fartklubben.dk, hvor klubben går ind og betaler dine fart og parkeringsbøder får nu SKAT på banen. Den advarer mod et uventet skattesmæk.

Betal 995,- kroner og så dækker vi op til fire fartbøder på tilsammen maks. 10.000 kroner. Sådan lyder tilbuddet til medlemmerne af fartklubben.dk. Men nu advarer skattemyndighederne bilister mod at tro, at det er gratis.

- Hvis man kun regner med, at man betaler 995,- kroner, og så den hellige grav er velforvaret, så er det ikke korrekt. Skatten af 10.000 kroner kan gå hen at blive 6.000 kroner, siger skattedirektør i Aalborg, Steen Hjelm, som opfordrer folk til at tænke sig om, før man melder sig ind.

Medlemmerne betaler til en pulje - som så refunderer parkerings- og fartbøder. Men den ordning kan ikke sidestilles med en forsikringsgodtgørelse, som er skattefri. Derfor skal beløbet skattes som en pengegave. Men det fortæller fartklubben ikke på sin hjemmeside.

- Hvis du får en bøde betalt, så er det dig, som skal betale skatten af det, og ikke mig. Men jeg tror stadigvæk ikke på at, det er sådan, siger formanden for klubben, Poul Winther, som er villig til at kæmpe for retten til skattefrie tilbagebetalinger.

tuk2

play Krom og gejl: Trehjulet knallert-kærlighed

40_percent

play Jammerbugt FC sejrer mod Middelfart: God chance for oprykning til 1. division

PH 070521 Tvang i psykiatrien Still

play Marina var psykiatrisk patient: - Tvang reddede mit liv

Teststeder

play Kolossale køer ved teststeder: Nu reagerer regionen

tuk2

play Krom og gejl: Trehjulet knallert-kærlighed

40_percent

play Jammerbugt FC sejrer mod Middelfart: God chance for oprykning til 1. division

Til forsiden

Til forsiden