Foto: Torben Hansen

Fårup Sommerland sætter rekord i varmen

Fårup Sommerland slog i dag sæsonrekord for antallet af besøgende gæster i sommervarmen.

De sidste tre ugers sommervejr har været i den helt kedelige ende i Danmark, men i dag vendte sommeren endelig tilbage til Danmark og til Nordjylland. Det har de også kunnet mærke i Fårup Sommerland, der i dag satte sæsonrekord i parken for antallet af besøgende.

Mere end 14.000 gæster havde klokken 16.30 lagt vejen forbi sommerlandet, og det var altså nok til at slå den hidtidige rekord for året.

- Vi havde forventet, at det ville blive en rigtig god dag. Uge 29 er typisk rigtig god for os, og så hjælper det selvfølgelig også, at vejret endelig er blevet godt igen, fortæller en glad Katrine Hvitved-Jacobsen, der er PR-ansvarlig i Fårup Sommerland.

Hun forventer, at antallet af besøgende i dag fortsat kommer til at vokse i løbet af eftermiddagen.

- Vi plejer at have et godt indryk omkring klokken 16, hvor mange af vores sæsonkortholdere også kommer i parken, så rekorden kan stige en smule endnu fortæller hun.

Katrine Hvitved-Jacobsen regner dog ikke med, at det bliver i dag, at parken slår sin egen rekord for flest besøgende nogensinde.

- Det er jo fedt, at så mange ligger forbi parken. Nu har vi sat sæsonrekord i dag, men der kan sagtens komme endnu flere de næste par dage. Men der er et stykke vej op til vores all-time bedste, fortæller Katrine Hvitved-Jacobsen.

Rekorden for flest gæster nogensinde i Fårup Sommerland lyder på 17.297 og blev sat i 2011, ligeledes i uge 29. Men den får altså lov til at stå lidt endnu.