LIGE NU:

Fårup verdens tredjebedste

Fårup Sommerland er igen kåret til verdens tredje bedste forlystelsespark for børn.

Fårup Sommerland er for andet år i træk, udnævnt til at være den tredje bedste forlystelsespark i verden for børn. Bag uddelingen af "The Golden Ticket Awards" står det amerikanske magasin "Amusement Today".

Blandt de præmierede parker i kategorien 'Best Children's Park' var kun én anden europæisk park repræsenteret, nemlig Legoland i Windsor, England. Generelt for prisuddelingen er, at det svært for de skandinaviske og europæiske forlystelsesparker at markere sig blandt de stærke amerikanske spillere - specielt når det er en amerikansk prisuddeling.

 - USA har en helt anden kultur for forlystelsesparker og hver en afkrog derovre har et udvalg af kæmpestore parker, som de færreste herhjemme end har hørt om. Vi er rigtig stolte af at kunne blande os i dét selskab, siger Søren Kragelund, direktør, Fårup Sommerland
 
Kigger man ned over listen af prisvindende parker, tegner de amerikanske vindere sig dog også for 79% af det samlede antal og udover Fårup Sommerland er der kun en enkelt svensk park fra Skandinaviske med.

 - At blive nummer tre i denne sammenhæng er, selv med et overmål af jysk beskedenhed, temmelig godt. Det er blandt alle parker i hele verden - mange som har budgetter på flere milliarder. Men det viser at vores målrettede arbejde med service i parken sender bølger hele vejen over Atlanten og at selv en nordjysk park kan markere sig blandt verdens bedste, siger Søren Kragelund.

At den nordjyske park for andet år i træk markerer sig på markedet på den måde, giver næring til drømmene for de kommende år.

- Vi har igen i år slået vores gæsterekord. Både dags-, uge- og sæsonrekorden faktisk, så vi har mod på at udvikle parken endnu mere og her i løbet af vinteren bygger vi da også på højtryk - og så må vi se om vi kan snuppe førstepladsen næste år, siger Søren Kragelund.