Fejl i rutsjebane måtte ikke filmes

Gæsterne i Tivoli Karolinelund blev i weekenden bedt om at slukke videokameraerne, mens rutsjebane sad fast.

"Jeg vil godt bede dig om at lade være med at filme." Det var de ord, Jette Kristensen fra Hillerød i lørdags fik af Tivolis personale, da hun ville forevige sin mand, der på det tidspunkt sad fast i Tivoli Karolinelunds forlystelse Boomerangen. Det fortæller P4 Nordjylland.

Vogntoget i rutsjebanen satte sig fast under en tur, så gæsterne måtte sidde i rutsjebanen til de blev hjulpet af personalet. Mens dette stod på fik Jette Kristensen beskeden om at slukke for videokameraet.

<b> Adlød ordren </b>
Jette Christensen slukkede videokameraet, som hun blev bedt om, men er noget uforstående over for forbuddet.

- Selvfølgelig må jeg filme. At deres forlystelse går i stykker kan jeg jo hverken gøre fra eller til, siger hun.

<b> Fejltagelse under pres </b>
Tivoli Karolinelund har efterfølgende indrømmet, at filmforbuddet var en fejl, men nerverne sidder udenpå tøjet i forlystelsesverdenen efter fredagens voldsomme ulykke i Tivoli Friheden i Århus, hvor fire mennesker blev kvæstet af rutsjebanen "Cobraen".

Lørdag sagde Fårup Sommerland-direktør, Søren Kragelund, der også er formand for Danske Forlystelsesparker, at sikkerheden er i højsædet i branchen.
»Tænk bare på, at 800.000 mennesker hver sæson får sig en tur alene i vores rutsjebane Falken. Vi har kun én interesse, og det er at give vores kunder et sikkert gys. Men ulykken i Århus kommer uden tvivl til at smitte af på alle danske forlystelsesparker. Det var det værste, der kunne ske, siger han i Berlingske Tidende