Femteplads til Tom Kristensen

Den nordjyske Le Mans konge, Tom Kristensen, sluttede DTM-sæsonen med en femteplads på Hockenheim.

Midt i løbet var Kristensen suverænt hurtigste mand i feltet, men på grund af en dårlig startplacering som nummer otte kunne han ikke gøre yderligere avancement i det tætte felt.

- Jeg var tæt på at blive involveret i et masse-sammenstød i starten, og efter mine dårlige erfaringer med Hockenheim og tæt kørsel sidste år bakkede jeg lidt af. Det betød, at jeg mistede kontakt med konkurrenterne foran, men jeg fangede dem sidst i løbet og var blot halvandet sekund fra andenpladsen, siger Tom Kristensen.

I den samlede stilling slutter Tom Kristensen som nummer otte.

- Når jeg skal gøre personlig status, kunne jeg helt ærligt ikke have vundet DTM i år, dertil var Timo Scheider og Mercedes-konkurrenten Paul di Resta for skarpe. Jeg døjer efter mit crash sidste år stadig med en kodyl hovedpine ind imellem, men jeg er enormt glad for mit comeback. Jeg var uheldig med mine tre bedste startplaceringer i år. Først tyvstartede jeg fra en andenplads på Oschersleben, senere satsede teamet forkert i de to løb på Nürburgring og Le Mans Bugatti Circuit, hvor jeg startede fra pole position. Her småregnede det begge gange, og vi valgte forkerte dæk, siger Tom Kristensen.