Foto: Daniel Mikkelsen (Arkiv)

Festival lukker stor scene

Det koster Skagen Festival for mange penge at arrangere koncerterer i Skagen Sportscenter (tidligere Badmintonhallen). Derfor har festivalledelsen besluttet ikke at arrangere koncerter der næste år.

- Festivalens bestyrelse har taget denne beslutning på baggrund af en grundig analyse af billetsalg og omsætning i barerne rundt om på festivalens scener, gennem de seneste tre år. Denne analyse viste, at scenen i Skagen Sportscenter desværre har kostet festivalen penge, skriver festivalen i en pressemeddelelse.

- Det har på ingen måde har været en let beslutning. Badmintonhallen har i mange år været sjælen i Skagen Festival, men vi er desværre nået dertil, at hvis ikke vi i Skagen Festival lukkede den scene, ville den lukke Skagen Festival. Det er en modig men også nødvendig beslutning, siger formand Kjeld Søndergaard.

Beslutningen om at stoppe koncerterne på den store scene, har været et stykke tid undervejs.

- Beslutningen er ikke helt ny, men det har været meget vigtigt for os i bestyrelsen, at lederteamet samt alle de frivillige i Skagen Sportscenter er blevet orienteret forud for alle andre, siger formanden.