Fire AaB'ere i Wilbeks bruttotrup

Mandag er der blevet sat navn på spillerne i en 24 mand stor bruttotrup, som ved januar måneds slutrunde om EM i Østrig skal forsøge at gentage triumfen fra Norge 2008. Fire AaB'ere er med.

AaB's to målmænd, Daniel Svensson og Mads Christiansen kan alle komme med til EM til januar. Hvis altså de er med i den trup på 16 spillere, som kommer med til Østrig til januar.

- I udgangspunktet skal den endelige trup på 16 spillere findes blandt disse 24, men da man jo ikke kan udstede endegyldige garantier for hverken skader eller formsvigt - eller for den sags skyld udelukke, at der pludselig dukker en ny indlysende stjerne op på himmelen, vil jeg naturligvis lade en lille bagdør stå på klem, siger landstræner Ulrik Wilbek til dhf.dk.

Søren Rasmussen og Jannick Green er foreløbigt kommet igennem det første nåleøje.

- Ganske vist har Jannick Green ikke fået så meget spilletid i AaB, men både i de kampe, han har været i aktion her og ved Czech TV Cup har han gjort et overbevisende indtryk, siger Wilbek.

Selvom han har været meget skadet er Daniel Svensson også med i bruttotruppen.

- Daniel Svensson ser nu omsider ud til at være så skadesfri, at han oven på et flot forår vil kunne indgå i en landsholdssammenhæng, lyder skudsmålet fra landstræneren.

Mads Chrisitansen skal foreløbigt kæmpen om pladsen på højre back med Kasper Søndergaard fra Kolding.

Forsiden lige nu