Fire Aab'ere på U21-landshold

De fire Aab'ere Michael Jakobsen, Jens-Kristian Sørensen, Thomas Enevoldsen og Patrick Kristensen, er alle blandt de 18 spillere, som er udtaget til U/21-landsholdets første EM kamp mod Finland på Aalborg Stadion.

<b>6. juni på Aalborg Stadion</b>
Efter en lang forberedelsesperiode bliver det endelig alvor for U/21-landsholdet, når EM-kvalifikationen starter onsdag den 6. juni mod Finland på Aalborg Stadion.

<b>Mange kvalifikationskampe</b>
Tirsdag eftermiddag udtog U/21-landsholdets træner Keld Bordinggaard de 18 spillere, der meget gerne skulle give holdet en god start på et sammenpresset kvalifikationsprogram, der byder på yderligere fem kvalifikationskampe i efteråret.

- Jeg har haft mulighed for at vælge blandt en næsten skadefri U21-trup, forklarer en tilfreds U21-landsholdstræner, Keld Bordinggaard.

- Truppen består af spillere, der på nær Jakob Rasmussen, FC Fredericia, alle har været med i én eller flere af forårets venskabskampe, så jeg håber, at vi hurtigt finder sammen som hold, selvom det nu er mere end to måneder siden, at vi sidst var samlet.

<b>Gode forberedelseskampe</b>
- Vore forberedelseskampe har vist, at vi er på rette vej, og det er tydeligt, at spillerne fra kamp til kamp bliver mere trygge ved den måde, vi spiller på.
Vi er klar til kvalifikationskampene, konstaterer Keld Bordinggaard.

<b>Tre fra udlandet</b>
Truppen tæller kun tre udlandsprofessionelle, nemlig Kasper Schmeichel, Manchester City, samt Timmi Johansen og Bo Storm fra SC Heerenveen.