LIGE NU:

Fire anholdt i jysk bordel-sag

Midt- og Vestjyllands Politi har anholdt fire mænd, der mistænkes for at stå bag bordeller i balndt andet Nørresundby og Hjørring.

Fra morgenstunden slog Midt- og Vestjyllands Politi til imod 13 adresser, primært i Viborg, men også i Skjern og i Østjylland i et stort slag mod prostitutionens bagmænd. Det skriver Dagbladet Holstebro Struers netavis.

Under ransagningerne blev fire personer anholdt og sigtet rufferi og overtrædelse af straffelovens § 289 om groft skattesvig. De anholdte er en 34-årig og en 36-årig fra Viborg, en 40-årig mand fra Holstebro og en 62-årig mand fra Djursland.

- Aktionen skal ses som en resultat af en massiv indsats mod "Prostitutionens bagmænd" og som resultatet af et større antal kontrolbesøg, som Midt- &
Vestjyllands Politi har gennemført mod adresser, hvor der forøves prostitution. Gennem disse kontroller er der skabt grundlag for en efterforskning, der er forløbet hen over foråret, siger leder af efterforskningsafdelingen Ole Henriksen til Dagbladet Holstebro Struers netavis.

De anholdte der mistænkes for at have drevet bordeller i Holstebro, Viborg, Silkeborg, Randers, Nørresundby og Hjørring, hvor de prostituerede primært kom fra Østeuropa.