LIGE NU:

Fire-årig skoldet i saltsydekar

En blot fire år gammel dreng skoldede mandag fødderne i et saltsydekar.

Det var på Dansk Saltcenter i Mariager på Ny Havnevej, at uheldet fandt sted. Den lille dreng var på besøg med sine forældre og gik ifølge vagtchefen ved Nordjyllands Politi ud på en gangbro, der fører henover et saltsydekar, og trådte af ukendte årsager ned i karret, der var fyldt med 90 grader varmt vand. Drengen fulgtes med sin mor, der straks hev ham op, det oplyser vagtchef ved Nordjyllands Politi, Frank Liltorp. 

Den fire-årige blev efterfølgende kørt på sygehuset i Randers, og politiet besluttede at lukke broen over karret. Der skal nu ses nærmere på, om sikkerhedsforholdene på broen ved karret er okay. Uheldet fandt sted omkring klokken 15 søndag eftermiddag.

Direktør for saltcentret, Henrik K. Hansen,  fortæller mandag til TV2/Nord, at drengen gik ud på en rampe, der var tiltænk som arbejdsrampe, og derfor kom fik han adgang til karret. Rampen har aldrig været tiltænkt de besøgende, og der er nu spærret af til den. Når arbejdstilsynet har været på besøg hos saltcenret, fjerner centret rampen helt.

Henrik K. Hansen fortæller yderligere, at han har været i kontakt med drengens familie mandag, og at drengen har det godt efter omstændighederne. Lægerne vurderer, at han er på benene igen om godt ti dage.