Alexander Nybo er udtaget til det danske U/20-landshold. Foto: Hobro IK

Fire Hobro IK-spillere er udtaget til landshold

Gökcan Kaya, Alexander Nybo, Adama Tamboura og Mayron George er alle indkaldte til diverse landsholdstrupper, når Alka Superligaen efter næste spillerunde ligger stille.

For Gökcan Kaya og Alexander Nybos vedkommende drejer det sig om det danske U/20-landshold, der d. 12. oktober spiller venskabskamp mod Sverige på Casa Arena i Horsens.

Både Nybo og Kaya har tidligere optrådt på danske u-landshold, men for begge spilleres vedkommende er der mulighed for debut i U/20-regi. Målmand Nybo har tidligere optrådt 12 gange på forskellige landshold, medens det for Kaya er blevet til fire kampe.

En mere rutineret landsholdsspiller er Adama Tamboura, der er fast mand på Malis landshold. Den 30-årige venstreback har således mulighed for at lægge yderligere til de 83 landskampe, han allerede har opnået, når Mali den 9. oktober møder Burkina Faso på udebane. Tamboura var i øvrigt med til at føre Mali frem til kvartfinalen ved de Olympiske Lege i Athen i år 2004.

Ydermere er Mayron George udtaget til Costa-Ricas U/23-landshold, men er nødsaget til at melde afbud. Den store angriber har tidligere optrådt to gange for sit hjemlands A-landshold.