Foto: Thomas Gaardsmand

Fire indbrudstyve pågrebet

Indbrudstyve blev ikke overladt mange chancer for at slippe af sted med tyvekosterne, da Nordjyllands Politi natten til tirsdag rykkede ud til to indbrud og anholdte fire mænd.

To gange natten til mandag prøvede indbrudstyve lykken på henholdsvis Lindholm Nærbanevej i Nørresundby og Hadsundvej i Aalborg. Begge gange lykkedes det politiet at pågribe tyvene.

Ved Lindholm Nærbanevej stjal tyvene blandt andet bærbare computere. Det var to unge mænd på henholdsvis 18 og 19 år, som omkring klokken 03.20 blev pågrebet. Det var et alarmselskab, der slog alarm, hvorefter politiet søgte i nærområdet og fandt de to unge mænd.

Vagtchef ved Nordjyllands Politi, Mogens Hougesen, oplyser, at den ene af de to mænd var kendt af politiet.

Senere var en byggeplads på Hadsundvej 182 i Aalborg udsat for indbrud. Et øjenvidne bemærkede to mænd i 30'erne, som gennemsøgte byggepladsen med lommelygter, og slog alarm.

Ifølge vagtchef, Per Vagn Nielsen, sad den ene af de to mænd i kørestol, men de havde ingen effekter på sig, da politiet mødte dem.

- Begrundelsen fra dem var, at de godt kan lide at køre rundt og se på byggepladser om natten.

En hundepatrulje ankom til byggepladsen, hvor det ikke tog lang tid at finde de to mænd. De var ligeledes kendte af politiet, oplyser Mogens Hougesen.