Fire mål på syv minutter

Fortuna Hjørrings fodboldpiger leverede fin underholdning i pokalfinalen - men Brøndby løb med sejren efter dramatisk og målrig afslutning.

Indtil tre minutter før tid var stillingen 2-0 til Brøndby på mål af Emma Madsen og Julie Rydahl med 7 minutter igen, men så tog begivenhederne for alvor fart.

Fortuna Hjørring fik først reduceret til 2-1 ved Megan Manthey med tre minutter igen, og derefter udlignet til 2-2 ved Chichi Igbo. Men i allersidste minut lykkedes det Brøndby-pigerne at komme tilbage og sikre sig pokalen med scoringen til 3-2 ved indskiftede Julie Jensen.

- Jeg fik det sidste mål viftet op på undersiden af overliggeren, men den gik ind alligevel. Hun ramte den godt, fortæller Fortunas anfører, målmand Heidi Johansen,

Anføreren var skuffet efter en underholdende pokalfinale på Jokri Park i Vejle.

- Det var skide-ærgerligt, men nok trods alt fortjent at Brøndby vandt, måtte Heidi Johansen erkende efter nederlaget.

Årets pokalfighter blev Chichi Igbo fra Fortuna Hjørring. Det er anden gang hun får den titel. Det var 12. gang Fortuna Hjørring var i finalen. Nu har klubben vundet 7 og tabt 5.