Fire nabolæger hjælper patienter fra Birkelse

Foto: Thomas Gaardsmand (Arkivfoto)

Frem til lukningen af Jens Holsts praksis i Birkelse den 31. maj hjælper fire nabolæger med at tilse patienterne fra Birkelse.

Læge Jens Holst lukkede for 14 dage siden sin praksis i Birkelse med blot en dags varsel på grund af sygdom. Dengang fortalte han til TV2/Nord, at det var en svær beslutning at lukke sin praksis.

- Det har været utrolig svært. Jeg føler jo, at jeg svigter alle mine patienter, så det har været en meget svær beslutning, siger Jens Holst til TV2/Nord.

Derfor overtager fire nabolæger nu patienterne fra Birkelse frem til Jens Holsts praktisk lukker den 31. maj. Det drejer sig om Lægerne i Postvænget og Lægerne på Toftesvinget fra Åbybro, Lægehuset i Kaas og Poul Aver i Vadum.

- Jeg er meget glad for, at Praksisudvalget og områdets læger på den måde har taget opgaven på sig og fundet en løsning på en meget ulykkelig situation for lægen og hans patienter, siger Jens Winther Jensen, der er sundhedsfaglig direktør i Region Nordjylland i en pressemeddelelse fredag.

Det giver regionen tid til at finde en mere permanent løsning for de cirka 1300 patienter, der er tale om.

Patienterne fra Jens Holsts lægepraksis får besked fra regionen med nærmere information om, hvilket lægetilbud der etableres efter lukningen i maj.

Forsiden lige nu