En vågen borger spottede tirsdag fire mænd, der havde bilen fyldt med tyvekoster - formentligt fra butikstyverier i Fjerritslev.

Fire østeuropæere anholdt for tyverier

En vågen borger ledte tirsdag eftermiddag politiet på sporet af fire østeuropæiske mænd, der så mistænkelige ud. Deres bil viste at være fyldt at tyvekoster.

Noget fanger en Fjerritslevborgers opmærksomhed tirsdag eftermiddag, da vedkommende spotter en franskregistreret Mercedes og fire mænd, der går mistænkeligt frem og tilbage om bilen.

Mistanken får ham til at kontakte politiet, som en lille time senere stopper en franskregistrerede Mercedes og fire mænd mænd med østeuropæiske navne.

Betjentene undersøger bilen og finder et større arsenal af tyvekoster.

- Vi formoder, at tingene stammer fra butikstyverier i og omkring Fjerritslev, men det skal formiddagens undersøgelser udrede. En tolk er tilkaldt, så vi kan høre, hvad de fire mænd på henholdsvis 20, 23, 24 og 37 år har at sige, fortæller vagtchef for Nordjyllands Politi, Bent Højgaard.

De fire mænd sidder nu i arresten sigtet for tyverier. Kender du noget til sagen, eller er du blev bestjålet i din butik i går, kan du rette henvendelse til Nordjyllands Politi.