Fjordbank Mors: Vi troede på det

Ledelsen hos Fjordbank Mors var indtil for en måned siden overbevist om, at den kunne sikre bankens fremtid, oplyser TV/MIDT-VEST.

Der er hektisk aktivitet på ledelseskontorerne i Fjordbank Mors. Hele weekenden er der forhandlinger, der skal forsøge at sikre, at banken får det bedste ud af den situation, den er havnet i. De konkrete detaljer vil ledelsen ikke selv kommentere over for TV/MIDT-VEST i dag, men siger:

- I må have forståelse for, at vi arbejder i døgndrift under et stort tidspres. Vi regner med at kunne sende en meddelelse ud til vores aktionærer sidst på dagen søndag, lyder det fra administrerende direktør i Fjordbank Mors, Torben Sørensen.

Ledelsen hos Fjordbank Mors havde i lang tid tiltro til, at den kunne sikre bankens fremtid på egen hånd.

- For en måned siden lavede vi en handlingsplan, som, vi var overbevist om, var det, der skulle til for at sikre bankens fremtid, forklarer Torben Sørensen. Men Finanstilsynet ser anderledes på det. Det er dem, der har afgørelsen i denne her sag, siger han.

Han understreger desuden overfor TV/MIDT-VEST, at aktionærer og kunder skal "støtte sig til de meddelelser, der kommer fra banken." Og at der kommer en forklaring til dem i løbet af i morgen.