Flere voldsepisoder i Aalborg

Lørdag aften og natten til søndag rykkede Nordjyllands Politi ud flere gange på grund af voldelige episoder i nattelivet i Aalborg og Nørresundby. Det oplyser vagtchef, Bruno Brix.

Først udrykning gik til Mølleå i Aalborg. Kort før midnat havde to unge mænd været lidt højrøstede og blandt andet knust en flaske mod jorden. Det var en 52-årig mand fra Aalborg blevet så fortørnet over, at han nikkede begge teenagere en skalle. Han blev anholdt og sigtet for vold, men er nu løsladt igen.

Uro på bar
Omkring klokken 00.30 blev politiet tilkaldt, da der var uro ved baren Hyggestuen på Hjørringvej i Nørresundby. Da politipatruljen ankom, var flere af de urolige bargæster trukket udenfor. To af dem, en 20-årig mand og en 23-årig mand, blev anholdt, sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. De er nu løsladt igen.
Også en 22-årig mand blev sigtet for at være i besiddelse af 0,1 gram kokain.

Glas i ansigtet
Klokken 0.44 fik politiet en anmeldelse om en voldsepisode i Jomfru Ane Gade. På restaurationen Tiger var en 22-kvinde kommet til skade, fordi en 21-årig mand havde kastet et fadølskrus i ansigtet på hende. Kvinden fik en fem centimeter lang flænge på den ene kind. Manden blev anholdt, sigtet for vold. Han sidder nu i detentionen og venter på at blive afhørt.

Forsiden lige nu