Foto: Bruce Fedyck, Scanpix

Flot Ehlers-scoring rakte ikke til sejr

Nikolaj Ehlers kom igen på måltavlen for Winnipeg Jets, men fik ikke en sejr at juble over.

Denne sæson har været en dans på roser for den nordjyske ishockeyspiller Nikolaj Ehlers. Den 20-årige aalborgenser har været en af den canadiske NHL-klub Winnipeg Jets' største profiler, og natten til tirsdag dansk tid viste den lynhurtige og målfarlige nordjyde igen talentet.

Det var netop kombinationen af fart og målfarlighed, Nikolaj Ehlers udnyttede til at sætte sin 17. sæsonscoring i NHL i kassen. Det skete i hjemmekampen mod det californiske mandskab Anaheim Ducks.

Ehlers tog sagen i egen hånd med godt og vel syv minutter tilbage af opgøret. Winnipeg var på det tidspunkt bagud med 3-1, men Nikolaj Ehlers viste sine færdigheder og tog med pucken i sin varetægt turen hele vejen fra egen zone og op i den modsatte ende af isen, hvor han smart afdriblede Anaheims målmand Jonathan Bernier og lagde pucken i nettet med baghånden.

Desværre for Ehlers og Jets blev aalborgenserens scoring kampens sidste, så Anaheim Ducks vandt opgøret med 3-2. Nikolaj Ehlers, som nu står noteret for 43 point efter kampe i denne sæson, blev efterfølgende kåret til kampens tredjebedste spiller.

Andetsteds i Canada, nærmere betegnet i storbyen Toronto, blev den tidligere Frederikshavn White Hawks-målmand Frederik Andersen den store helt for sin klub Toronto Maple Leafs. Andersen afviste alle de skud, Torontos modstander Calgary Flames sendte mod hans mål, og holdt sit bur rent.

Maple Leafs vandt kampen med 4-0, og Frederik Andersen blev kåret til kampens spiller.