Følg Tag Fat-dysten på TV2/Nord

03:07

Foto: TV2/Nord

1 af 2

TV2/Nord er med hele vejen, når den store regionale konkurrence "Tag Fat" skydes igang. TV2/Nords seere får et helt unikt indblik i en lang række af de innovative nordjyske virksomheder, som deltager.

Hver torsdag præsenteres de tre finalister i hver kommune på TV2/Nord. Her kan seerne også følge med i dommerpanelets vurderinger af hver enkelt virksomheds præstationer.

Den efterfølgende onsdag afsløres kommunens vinder ligeledes i TV2/Nords nyhedsudsendelse klokken 19.30.

- Det er et stort projekt fra vores side at gå ind i, men vi gør det fordi, det nordjyske erhvervsliv er vigtigt for os alle, og jeg håber, erhvervslivet forstår at gribe chancen for at være med til at sætte et nuanceret præg på den virkelighed og de udfordringer, vi har her i det nordjyske. Hele projektet er en unik mulighed for at suge til sig af viden fra hele regionen. Og så må jeg indrømme, at erhvervsstoffet hos os i det daglige ikke fylder meget i fladen, og det forsøger vi at råde bod på, siger nyhedschef Jesper Christiansen, TV2/Nord.

TV2/Nords brugere af hjemmesiden tv2nord.dk kan også følge med, ligesom konkurrencen "Tag Fat" også vil sætte sit præg på TV2/Nords Facebook-side.

"Tag Fat" kulminerer tirsdag den 4. december, når den nordjyske mester i innovation kåres. Det sker i forbindelse med en gallafest på Skråen i Aalborg, hvorfra TV2/Nord sender halvanden time direkte fra kåringen.

Følg Tag Fat på TV2/Nord:

6. september Jammerbugt Kommune
13. september Hjørring Kommune
20. september Læsø Kommune
27. september Thisted Kommune
4. oktober Aalborg Kommune
11. oktober Brønderslev Kommune
18. oktober Rebild Kommune
25. oktober Morsø Kommune
1. november Mariagerfjord Kommune
8. november Vesthimmerlands Kommune
15. november Frederikshavn Kommune

Forsiden lige nu