Foto: Framegrab TV 2

Folkefest til krimipremiere

Når krimiserien Norskov har premiere på TV 2 den 21. september inviterer kommunen til folkefest på Paradiskajen. Både TV2 Nord Salto og Go' Aften Danmark sender direkte fra festen.

Frederikshavn har i perioden fra januar til august måned dannet ramme for optagelserne af politiserien Norskov, der har premiere på TV 2 mandag den 21. september.

De mange lokale aktører i Frederikshavn - Byen Bag Norskov og TV 2 inviterer hele byen til en kæmpe folkefest på Paradiskajen på premiereaftenen.

Borgmester Birgit S. Hansen opfordrer alle til at være med til at fejre premieren på Norsko.

- Som borgmester er jeg meget glad for, at seriens hovedforfatter Dunja Gry Jensen fik øje på Frederikshavns særlige DNA og de ikoniske steder - som havnen med kranerne og den storslåede udsigt fra Pikkerbakken ud over byen, havnen og havet, der fortæller sine helt egne historier. Jeg er stolt over, at hele byen har stået sammen om at møde filmholdet med åbne sind og hjælpsomhed. Det vil jeg gerne sige tusind tak for. Jeg glæder mig til at fejre bedriften og se første afsnit af Norskov sammen med de tusindvis af mennesker som, jeg håber, vil være med til premierefesten, siger borgmesteren.

På premiereaften vises første afsnit af Norskov på storskærm kl. 20.00, men allerede kl. 17.00 åbner en DJ scenen på Paradiskajen, hvor du kan møde skuespillere, filmholdet bag Norskov og lokale aktører og statister, som har været med til at realisere Norskov. Frederikshavn White Hawks, som spiller en stor rolle i serien er på Paradiskajen. Politiet og Beredskabet er der også med bl.a. patruljevogn, brandbil og stigevogn, så de, der tør, kan blive hejst 30 meter op i kurven og se det hele fra luften.

TV2 Nord Salto og Go' Aften Danmark sender direkte fra Paradiskajen.