Fond tredobler donationer

Siden 2019 har fonden Sol og Strand ved Margit og Kjeld uddelt en million kroner til humanitære organisationer.

Det går godt i Sol og Strand feriehusudlejning. Så godt at Fonden Sol og Strand ved Margit og Kjeld nu tredobler sine donationer til humanitære formål.

Det skriver Kanal Frederikshavn.

Siden 2019 har fonden uddelt en million kroner til 10 humanitære formål, men i år donerer fonden hele tre millioner kroner. 

- Takket været den gode udvikling i Sol og Strand Feriehusudlejning kan vi nu som planlagt forøge fondens donationer. I 2023 øger vi fra en til tre millioner kroner til almenvelgørende og humanitære indsatser. Det kommer vi til at gøre gennem to puljer, siger Jens til mediet.

Den ene pulje består af en million kroner, og bliver uddelt til projekter under 10.000 kroner, Mens den anden pulje består af to millioner kroner, og som vil blive uddelt til projekter på over 10.000 kroner.

- Det er jo en milepæl i fondes arbejde, at vi nu kan udvide fondens donationer til tre millioner kroner her i 2023. Det gør hele bestyrelsen stolt, for vi kan også se, af de ansøgninger, vi har fået i de foregående år, at der er mange velgørende og humanitære projekter, som har brug for støtte, siger Jens Stadum til Kanal Frederikshavn.

I marts 2022 gav fonden desuden en million kroner til seks danske nødhjælpsorganisationers arbejde i Ukraine.

Der bliver åbnet for ansøgninger 17. maj.


Seneste nyt

fra Nordjylland