Foodwalk ved Aalborg Havnefront

Under Aalborg Regatta kan man købe et armbånd og spise på seks forskellige restauranter ved Aalborg Havnefront. (Arkiv) Foto: Jensen & Jensen

Seks restauranter ved Aalborg Havnefront har startet et samarbejde, hvor man kan købe et armbånd og dermed få en middag på alle restauranterne - lidt ligesom et forlystelsesarmbånd i Tivoli.

Under Aalborg Regatta vil man i år kunne spise sig mæt via en såkaldt foodwalk, hvor man køber et armbånd, som man så kan indkassere nogle retter med på seks restauranter ved Aalborg Havnefront.

Konceptet kommer helt fra USA, og det var da også ved at prøve det på egen hånd, at nogle ejere fra en af de seks restauranter fik ideen til at lave kopiere konceptet til Aalborg.

- Vi var på besøg i en Disney Park i USA, hvor vi fik et armbånd, og så kunne vi gå rundt og smage mad på flere restauranter samme dag. Vi kom hjem og tænkte, at det koncept skal vi kopiere, for Aalborg har med alle de nye restauranter fået plads til en "smag på havnen", siger Carsten Jellesen, som ejer restaurant Elbjørn.

Foodwalken begynder den 16. juni under Aalborg Regatta. Det er restauranterne Den Fede Ælling, Prinses Juliane, restaurant Fusion, restaurant Panorama, Utzon Café og restaurant Elbjørn, som er med i konceptet. Man vil kunne spise på restauranterne mellem klokken 12.00-17.00.

Forsiden lige nu