Forhandlinger om Limfjords- forbindelse trækker ud

04:57

1 af 2

Som TV2/Nord kunne fortælle for fire dage siden, så har flere af Folketingets transportordførere lagt op til, at det er i dag man når til enighed om linjeføringen for en 3. Limfjordsforbindelse. Forhandlingerne i Transportministeriet trækker imidlertid ud.

Her i eftermiddag mødtes transportordførerne i det der bliver kaldt for den grønne forligskreds. I TV2/Nord den 20. juli gav transportordførerne Rasmus Prehn (Soc.dem.) og Kristian Pihl Lorentzen (Venstre) udtryk for at beslutningen om linjeføringen af den 3. Limfjordsforbindelse formentlig ville blive lagt fast i dag.

Ved 19-tiden er der dog ikke sluppet noget ud fra forhandlingerne i Transportministeriet.

- Det kan sagtens gå hen og og blive meget sent inden mødet slutter, og tilsyneladende har man ikke lagt sig fast på hvornår mødet skal slutte, lyder det ved 19-tiden fra Jakob Sejr, der er TV2 Regionernes politiske redaktør på Christiansborg.

Oprindeligt var mødet planlagt til at slutte kl. 17.00, men forhandlingerne fortsætter altså her i aften. Hvis man ikke når til enighed i aften fortsætter forhandlingerne i overmorgen.

Forsiden lige nu