LIGE NU:

Formand og næstformand fortsætter

TV2/Nords bestyrelse har genvalgt formand Henrik Skaarup og næstformand John Christiansen.

Bestyrelsen for TV2/Nord har på sit konstituerende møde enstemmigt genvalgt Henrik Skaarup, Brønderslev, til formand for bestyrelsen. Også den siddende næstformand, John Christiansen fra Nykøbing Mors, fortsætter på posten.

- Dermed markerer bestyrelsen et ønske om kontinuitet i forhold til den markante omstilling, TV2/Nord gennemgår i disse år, siger Henrik Skaarup, der driver en advokatvirksomhed i landsdelen.

TV2/Nords bestyrelse vedtog i fjor en ny strategi, der blandt andet betød indførelsen af det nye 19:30-program "Nordjylland Live", et nyt studie, en markant satsning på nye programmer til TV2/Nords 24-timerskanal Salto, investeringer i ny teknologi, oprettelsen af støtteforeningen Club Nord samt en omfattende udviklingsplan for de cirka 80 medarbejdere på stationen.

- I bestyrelsen glæder vi os over at se, hvordan de mange nye tiltag har udmøntet sig i virkeligheden og haft en meget positiv konsekvens for stationens seertal og generelt for interessen for at se TV2/Nords programmer. Derfor er det også motiverende at mærke også den nyvalgte bestyrelses opbakning til det fortsatte arbejde, som stationens medarbejdere og ledelse på betryggende og ambitiøs vis udfører, siger Henrik Skaarup.

Ud over næstformand John Christiansen tæller bestyrelsen Cai Møller, Anni G. Walther, Mogens Mathiasen og Henning Julin samt medarbejderrepræsentant Benny Kristensen.