LIGE NU:

Første aften med julefrokoster endte rolig i Nordjylland

Fredag nat bød på rigeligt med arbejde for Nordjyllands Politi. Alligevel betegner Nordjyllands Politi dette års første store aften for julefrokoster som stille.

Fredag den 28. november var dette års første store aften for julefrokoster. En dato, der normalt giver travlhed for politiet, og det var også tilfældet i Nordjylland.

Stik i mod traditionen, så var det dog ikke snaps og juleøl, der fredag sendte Nordjyllands Politi på overarbejde.

- Vi har haft en rigtig travl aften, hvor vi først nu er ved at være i bund, men eftervirkningerne fra julefrokosterne har ikke været de store, siger vagtchef, Henrik Beck.

Nordjyllands Politi har i løbet af natten kun haft en anholdelse, hvor en beruset mand i Jomfru Ane Gade måtte med på stationen, og det betegner man som en positiv nat hos Nordjyllands Politi.

- En anholdelse er ikke det store på sådan en aften. Vi har på ingen måde kælderen fyldt med folk fra julefrokoster, så det kunne være meget værre. I det store hele, så har det været en rolig nat set i forhold til, at det var den første aften med julefrokoster, siger Henrik Beck.

Den anholdte mand fra Jomfru Ane Gade er en 28-årige mand fra Vodskov. Han blev anholdt for voldelig optræden oplyser Nordjyllands Politi.