Frederikshavn White Hawks håber igen at kunne spille sig til medaljer. (Arkivfoto) Foto: Preben Nielsen - eframe.dk

Første kvartfinale ved DM i ishockey i aften

Både AaB Ishockey og Frederikshavn White Hawks skal på isen torsdag aften i den første kamp i kvartfinaleserierne til DM i ishockey.

Torsdag aften begynder de første kampe i kvartfinaleserien til DM i ishockey. Der spilles bedst af syv kampe, og begge de nordjyske ishockeyhold skal på isen i kvartfinalerne.

White Hawks starter kvartfinalerne med en udekamp mod Odense Bulldogs, der sluttede grundspillet 32 point over frederikshavnerne. Ud af fem tætte indbyrdes kampe i grundspillet er det kun lykkedes White Hawks af tage point fra Bulldogs én gang. Det skræmmer dog ikke klubben.

- Hvad der var godt og skidt i grundspillet er glemt nu. Odense Bulldogs kan ikke bruge deres andenplads til noget nu, hvor der startes forfra i bedst af syv kampe. Her skal man så håbe på, at White Hawks spillerne kan finde slutspils-erfaringen frem, for man får brug for den, skriver klubben på whitehawks.dk

Hos rivalerne fra AaB Ishockey skal man besøge Rødovre skøjtearena torsdag aften, hvor spillerne fra Rødovre står klar til kamp. I AaB glæder man sig over at have slået Rødovre i fire ud af fem grundspilskampe forud for kvartfinalerne.