Lasse Nielsens skade holder ham ude af kampen mod OB. Foto: Allan Storkborg (Arkiv)

Forsvarsproblemer før topopgør

Kenneth Emil Petersen er tilbage i AaBs trup forud for onsdagens kamp mod OB. Forsvarsgeneralen Lasse Nielsen er fortsat skadet.

I morgen er der vaskeægte topopgør på Nordjyske Arena. Kampen om medaljer er for alvor i gang, og blandt de mest seriøse bejlere er AaB og OB, der mødes i morgen aften.

- Nu gælder det så mod et OB-hold, som trods nederlag i forårspremieren mod FCK leverede en stærk indsats mod landets i øjeblikket bedste klubhold. Selvom vi i morgen står over for en dygtig og aggressiv modstander med meget power i sit angrebsspil, så tror vi på, at vi med en god præstation også kan opnå et resultat, siger cheftræner Kent Nielsen.

I forårets første kamp måtte AaB spille med to debutanter i midterforsvaret grundet skader, men nu er Kenneth Emil Petersen med igen. Lasse Nielsen og Rasmus Thelander er fortsat ude, hvorfor AaB formentlig stiller med én af de unge forsvarstalenter - Kasper Pedersen eller Jakob Blåbjerg - igen.

Udover Nielsen og Thelander, er Anders Due og Kayke også skadet. Før morgendagens kamp adskiller ét point de to hold. Sejrherren rykker op på ligaens tredjeplads.