Jørgen og Kirsten Kraghs koksgrå VW Golf blev lørdag omkring klokken 10 set passere gennem Limfjordstunnellen mod syd. Den efterlyser politiet nu. Foto: Østjyllands Politi

Forsvundet familie kan være i Nordjylland

Østjyllands Politi fokuserer arbejdet med at finde familien Kragh fra Låsby mod Østjylland og Nordjylland.

I sagen om den forsvundne familien Kragt fra Låsby fokuserer Østjyllands Politi nu deres efterlysning og eftersøgning mod Østjylland og Nordjylland. Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

Politiet har iværksat en række efterforskningsskridt for at få indkredset hvor Lars, Kirsten og Jørgen Kragh befinder sig og i den forbindelse fokuseres nu på de to landsdele.

Den 42-årige Lars Kragh blev sammen med sine forældre efterlyst første gang lørdag, og siden har Østjyllands Politi modtaget flere borgerhenvendelser i sagen. Ingen har dog bibragt afgørende nyt.

Pårørende til Lars Kragh og forældrene Jørgen og Kirsten Kragh blev efterlyst fordi pårørende ikke har været i kontakt med familien siden torsdag. De er normalt i daglig kontakt, og er bekymrede for familien.

Efter en ransagning af 42-årige Lars Kraghs hjem i Uggelhuse vest for Randers oplyste Østjyllands Politi, at de deler de pårørendes bekymring og frygter, at der kan være sket de tre personer noget.

Til TV 2 | Østjylland har Østjyllands Politi oplyst at Lars Kragh er tidligere soldat, og ifølge oplysninger fra Hærens Konstabel og Korporalforening Livlinen lider han af posttraumatisk stress - PTSD.

Jørgen og Kirsten Kraghs koksgrå VW Golf blev lørdag omkring klokken 10 set passere gennem Limfjordstunnellen mod syd. På billedet, som ses herunder er det ikke muligt at se, hvem der fører bilen eller om der er flere personer i bilen.

Hvis man har oplysninger i sagen hører Østjyllands Politi meget gerne om det. De kan kontaktes på telefon 87311448. 

  Foto: Østjyllands Politi