LIGE NU:

Fortuna Hjørring: Kamprogram giver ingen mening

Fire dage efter sæsonens vigtigste europæiske kamp tabte Fortuna Hjørring topkampen til Brøndby. Dårlig planlægning er ifølge Fortuna Hjørring en af årsagerne til nederlaget.

Torsdag kæmpede Fortuna Hjørring for europæisk succes til Danmark i Champions League, men på grund af et planlagt kampprogram skulle Fortuna Hjørring allerede søndag spille topkamp mod liga-rivalerne fra Brøndby. Planlægning man ikke forstår i den nordjyske klub.

- I næste uge har vi en friweekend, så det giver ingen mening, at vi så skulle spille den kamp i søndags. Når vi nu har haft to så hårde kampe, og skal have en friweekend i den kommende uge, så er det simpelthen bare dårlig planlægning, men sådan er det jo, siger en ærgerlig cheftræner Brian Sørensen.

Kampene mod svenske FC Rosengård i Champions League har Fortuna Hjørring kaldt sæsonens vigtigste, men det er ikke nederlaget mod det svenske storhold, man ærger sig mest over i Nordjylland.

- Det siger næsten sig selv, når vi har to så hårde kampe på fire dage.

72 timer efter kampen i mod FC Rosengård , skal vi møde Brøndby IF på udebane, det er ikke særlig sjovt rent mentalt, at skulle sætte sig op til det, men også fysisk, siger Brian Sørensen dagen efter nederlaget til Brøndby.

Fortuna Hjørring ligger med nederlaget nummer to efter netop Brøndby, men med en god afslutning på sæsonen, så kan Fortuna Hjørring stadig nå at sikre sig det danske mesterskab.