Fortuna igen snydt af Brøndby

Brøndbys forsvarende danske mestre gjorde igen det slemme ved Fortuna Hjørring. Brøndby vandt guldkampen med 2-1, men Fortuna havde mestrene på krogen.

Chichi Igbo gav Fortuna Hjørring en drømmestart på kampen. Allerede efter ni minutters spil bragte hun vendelboerne foran med 1-0 på Brøndby Stadion.

Fortuna Hjørring fik også bolden i nettet igen, men dommer Marianne Svendsen valgte at underkende Hjørring-scoringen fra Johanna Rasmussen.

Fortuna Hjørring følte sig snydt og bortdømt af dommeren, men det skulle blive meget værre. Også Brøndby snød nemlig Fortuna.

Maiken Pape udlignede til 1-1 før pausen, og i begyndelsen af 2. halvleg var Brøndby-angriberen igen på spil. Hun afgjorde kampen, og sejren på 2-1 betyder, at Brøndby nu så godt som har guldet om halsen igen.

Brøndby har nu et forspring på fire point og der er kun to kampe igen.

Kampen i tal:

Brøndby-Fortuna Hjørring 2-1 (1-1).

0-1 Chichi Igbo (9. minut). 1-1 Majken Pape (31. minut). 2-1 Majken Pape (47. minut).