Fortuna på pokalkurs

Fortuna Hjørring fik endelig ram på klubbens onde ånd - Brøndby, da de to hold spillede kvartfinale i pokalturneringen 3F Cup.

Fortuna Hjørring er med en sejr på 3-2 på hjemmebane klar til semifinalen. Her venter Viborg, og Fortuna Hjørring har gode muligheder for at vinde turneringen efter Brøndbys exit.

Sejren kom i hus efter en spændende pokaldyst. Fortuna Hjørring scorede sejrsmålet to minutter før den forlængede spilletid udløb. Matchvinder for hjemmeholdet blev den australske nyerhvervelse Heather Garriock.

Målet var et af de mere usædvanlige. Heather Garriock sparkede hjørnespark, som skruede indad. Bolden rørte et par Brøndby-spillere på vej mod mål, men Brøndby-keeper Tine Cederkvist greb den uden problemer. Desværre for Brøndby stod Cederkvist inde i målet, og dermed gik bolden altså i nettet i målmandens favn.

Fodbold er ikke altid et retfærdigt spil, og det var det ej heller denne Skærtorsdag i Hjørring. Brøndby spillede bedst, men det var Fortuna, som var skarpest.

Brøndby kom fortjent foran med 1-0 efter 20 minutters spil. Målscoreren var den tidligere Fortuna-angriber Tanja Meier.

Fortuna fik udlignet 11 minutter før pausen ved Marie Herping, og i halvlegens døende sekunder kom hjemmeholdet på 2-1 ved Camilla Sand. Målet havde også en del held med. Camilla Sands afslutning lignede noget, som ville gå over mål, men så ramte bolden en Brøndby-spiller og gik i nettet.

I 2. halvleg udlignede Tanja Meier for Brøndby med sit andet mål. Den ordinære spilletid sluttede således 2-2.