Foto: Johnni Isaksen (Arkivfoto)

Fortunas gulddrømme brast

Fortuna Hjørring er ude af kampen om at blive danske mestre i kvindernes fodboldliga. Selvom de vandt dagens kamp over gæsterne fra OB, så kan de ikke længer enå at vinde DM-guld.

Spillerne fra Fortuna Hjørring kunne ikke skjule skuffelsen over, at de ikke får muligheden for at hæge guld om halsen efter denne sæson.

- Jeg er da skuffet. Jeg havde håbet at Skovbakken kunne spille uafgjort mod Brøndby, men på den anden side ved jeg godt, at de er for rutineret til at sætte point til mod dem, sagde Nadia Nadim efter kampen.

Fortuna Hjørring kunne inden dagens kamp ikke selv afgøre om de stadig kunne spille med om guldet. Fortuna skulle vinde, men samtidig skulle Brøndby tabe eller spille uafgjort mod Skovbakken.

- Det var tre point, men ikke en særlig god fodboldkamp, sagde cheftræner Brian Sørensen.

Fortuna vandt over OB med en sejr på 2-1, med Nadia Nadim som målscorer bag begge mål.

Men lige lidt hjalp det, da Brøndby vandt 8-0 over Skovbakken.

Nu skal Fortuna Hjørring og Brøndby møde hinanden i to finaler på kort tid. Den ene er allerede afgjort, så nu er Fortunas sidste chance for et trofæ, at vinde pokalfinalen.

- Jamen den skal da til Hjørring. Nu vandt vi ikke det danske mesterskab, men pokalen, den skal vi have til Nordjylland, siger Nadia Nadim.