LIGE NU:

FOX forstærket - med ynglingespiller

Martina Adamsson-Jensen bliver næste år seniorspiller og vil fra 1. juli 2008 indgå fuldt ud i ligatruppen

Martina er en meget dygtig og talentfuld venstrehåndet højre back, der til denne sæson kom til FfI fra svenske IK Sävehof, skriver FOX i en pressemeddelelse.

Martina er 18 år og har med blandt andet 10 scoringer for FfI mod de forsvarende danske ynglingemestre fra Team Tvis Holstebro vist at hun har et meget stort potentiale.

Træner, Anders Thomsen: - Martina har fra dag ét vist, at hun er villig til at arbejde hårdt og koncentreret på at udvikle sit håndboldspil og hun har siden hun kom til Frederikshavn løftet sit spil i takt med den øgede træningsindsats.

- Jeg er utroligt glad for at jeg har fået muligheden for at fortsætte min udvikling her i Frederikshavn både som håndboldspiller og som menneske, siger Martina Adamsson-Jensen.

- Det er utroligt dejligt at se hvordan det store arbejde der gøres i FfI igen bærer frugt ved at vi kan løfte en spiller derfra og op i FOX, siger administrationschef Mads Buje.

Jeg synes at FfI har været modige og fremsynede i deres satsning på ynglingeholdet, der betyder at vores egne unge talenter får mulighed for at prøve kræfter med det absolut højeste niveau inden for ungdomshåndbold.