Fox på vej ned - Aalborg DH reddet

Aalborg DH spillede sig fri af den direkte nedrykning fra håndboldligaen med en sejr hjemme over Horsens. Frederikshavn fik derimid et GOG i Gudme, og er på vej ned i 1. division.

Det ser sort ud i bunden af håndboldligaen for Frederikshavn Fox. Holdet tabte onsdag sandsynligvis muligheden for at overleve i den bedste række, da GOG vandt sikkert på hjemmebane.

Frederikshavn Fox førte ellers med 16-14 ved pausen, men i 2. halvleg gik holdets spil i stå ved 18-18.

Nederlaget betyder, at Frederikshavn Fox nu skal slå topholdet Viborg i sidste spillerunde for at overleve.

I Aalborg sikrede Aalborg DH sig sandsynligvis endnu en sæson i ligaen, da holdet med en 28-23 sejr i bundkampen mod Horsens spillede sig fri af den direkte nedrykning.

Aalborg DH havde styr på kampen fra start, men med ni minutter igen fik Horsens udlignet. Nerverne holdt, og Aalborg DH kunne juble over sejren.