Frederik Åkesson færdig som assistenttræner

Efter en episode ved mandagens træning har Frederik Åkesson besluttet, med øjeblikkelig virkning, at trække sig som assistenttræner. Det skriver aabsport.dk.

Episoden opstod efter en række provokationer mellem Frederik Åkesson og Brad Rooney, hvilket i sidste ende fik førstnævnte til at forløbe sig.

AaB og sportsdirektør Ole Nielsen er enig i Åkessons beslutningen.

AaB Ishockeys sportsdirektør Ole Nielsen siger til aabsport.dk:

- Ingen tvivl om, at vi har været utrolig glade for Frederik Åkesson både i trænerrollen og som spiller i AaB, og både Frederik, Brad og vi som klub er utrolig kede af hændelsen i forbindelse med mandagens træning.

- Jeg var ikke selv til stede, da episoden fandt sted, men efterfølgende har Frederik Åkesson erkendt, at han gik over stregen, hvorfor vi er enige i hans beslutning om at trække sig fra sine opgaver i AaB, siger Ole Nielsen.

Frederik Åkesson beklager det skete, og siger til aabsport.dk:

- Jeg har dummet mig, og det er jeg selvfølgelig utrolig ked af.

- Et par hændelser fik mig desværre helt op i det røde felt, og da jeg rent fysisk lagde hånd på Brad Rooney, så har jeg naturligvis været nødt til at tage den fulde konsekvens af episoden, forklarer Frederik Åkesson.

- Jeg må gentage, at jeg er meget ked af hændelsen, og at jeg kun ønsker AaB alt det bedste - både i det kommende slutspil og fremover, slutter Frederik Åkesson.

Udover en spilledags karantæne i aftenens opgør mod Herlev får episoden ikke yderligere konsekvenser for Brad Rooney.