Frederikshavn: Bycykler tilbage på gaden

100 bycylker står klar til at komme på gaden igen i Frederikshavn.

I løbet af uge 14 vil Bycyklerne igen blive en del af gadebilledet i Frederikshavn. Cyklerne vil være til rådighed for især turister og andre besøgende, som har lyst til en cykeltur rundt til byens seværdigheder. Bycyklerne er smurte, justerede og klar til sæsonen, som strækker sig frem til 1. november.

I maj 2008 kom de første 100 Bycykler på gaderne i Frederikshavn. De 100 Bycykler var en succes, og der var i gennemsnit udlånt 50 Bycykler om dagen i sommerperioden.

Det er Projektafdelingen i Frederikshavn Kommune der i år står for den fysiske håndtering af Bycyklerne, såsom aflevering og afhentning af bycyklerne samt den løbende servicering.

Forsyningen A/S og Frederikshavn Havn var sponsorer på cykelprojektet sidste sommer, men i år har Scandic/Det Gule Pakhus, Jutlandia/John Bull, Møllehuset, Tankegang, Funhouse, Noreco og Tordenskioldsdagene også meldt sig under fanerne som sponsorer.

- Vi er meget glade for de at syv nye sponsorere også vil være en del af Bycykel Frederikshavn og dermed bidrage til byens fortsatte udvikling - det er netop hele ideen bag projektet, at byens erhvervsliv bliver medejere af projektet, siger Steen Heftholm, der er projektleder i Bycykelprojektet.

Forsiden lige nu